Info

Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias

”Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor - på riktigt. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2021
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 28, 2017

Vi träffar vi vår expert Magnus Hjelmér och tillsammans pratar vi sportlov och pengar – hur får man den ekvationen att gå ihop? Hur många har egentligen råd att resa bort på sportlovet? Är man en dålig förälder om man inte lär sina barn att åka skidor och skridskor? Hur kan man komma undan skidorternas dyra priser på boende och hur kan man dra ned på kostnaderna på maten? Vad kan familjer som är kvar hemma hitta på till en billig penning? Allt det här och mycket mer står på agendan.

Feb 20, 2017

Vi är väldigt nyfikna på Alex och vad han har för förhållande till pengar och ekonomi. Under vårt samtal tar vi upp ämnen som kuvertångest, beteendemönster och ”vi har inte råd”-känslan. Vem sköter egentligen vardagsekonomin hos Alex, är han generös med barnens veckopeng och hur är det egentligen att göra affärer med honom?

Feb 6, 2017

Charlie och Mathias är tillbaka, sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat.

 

https://www.facebook.com/charlieochmathias/?fref=ts

 

 

1