Info

Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias

”Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor - på riktigt. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2021
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2018
Apr 23, 2018

En lång och krokig väg ledde Joacim till sitt nuvarande band Hammerfall. Vi pratar simning, influenser men även hur man sköter ekonomin i ett band.

Härligt avsnitt med andra ord! 

Apr 17, 2018

Psykologer har slagit fast att majoriteten av dina ekonomiska beslut fattas av ditt undermedvetna sinne. I veckans podcast djupdyker vi i detta ämne, hur ditt undermedvetna sinne styr din syn på pengar, och hur det påverkar hur mycket du har kvar i plånboken i slutet av månaden. Erik Olkiewicz är hypnotisör och expert på hur du programmerar om ditt undermedvetna sinne till att fatta bättre beslut. 

Vi har även besök av Emma som provat hypnos för att få hjälp med stora beslut i livet.

Mycket nöje!

 

 

Apr 10, 2018

Den 1 mars infördes nya tuffare amorteringsregler. Den som i framtiden lånar mer än 4,5 gånger sin årsinkomst blir tvungen att amortera ytterligare en procentenhet. Vi diskuterar hur det påverkar vår privatekonomi. Arturo Arques är till vardags privatekonom på Swedbank. 

Missa inte veckans avsnitt!

Apr 3, 2018

Isabelle känner vi från barnkanalens "Maxat" men även från program som "Äntligen Hemma", "Sommartorpet" och "När och Fjärran".

Vi pratar ekonomi och hemmafix. Är det ekonomiskt att fixa själv?

Vi berättar om Isabellestipendiet, sedan pratar vi om ett stort familjeprojekt.

1