Info

Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias

”Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor - på riktigt. Med en varm och avslappnad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt. Podden kommer att hjälpa lyssnarna att spara pengar och bli mer insatta och trygga i sina köpval, inför stora som små beslut. Ämnena kommer att variera och vara både breda och smala. Målgruppen för den här produkten är bred. Den ska tilltala alla som vill ha en fungerande vardagsekonomi och mer pengar på fickan, samtidigt som det ska vara en varm och underhållande podcast. Som att ha en kompis i örat.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2021
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2018
Aug 27, 2018

Blir Elisabeth Svantesson Sveriges nästa finansminister? Vad tänker hon om vardagsekonomi? Vi pratar om detta, framtid, visioner och om mycket annat!

 

Aug 21, 2018

Andra Farhad har byggt sin framgång på Instagram-kontot och plattformen Börhajen. Syftet är att utbilda människor i aktiekunskap genom gratis kurser som finansieras genom sponsorer. Hon listas på plats nummer 11 av 101 supertalanger i Veckans Affärer och Företagarna rankar henne som en av landets mest lovande unga företagare.

Morgonen den 11 maj 2017 kommer hon aldrig att glömma. Då upptäcker hon ett maskinskrivet papper med dödshot i sin brevlåda. Någon har tagit reda på hennes adress, trots att hon inte är skriven på den, tagit sig förbi portkoden och lämnat hotet i hennes brevinkast.

"Jag vet var du kommer att vara nästa torsdag. Jag kommer att döda dig och stycka dig i bitar”, står det på lappen.

Aug 13, 2018

Arturo har i ett tidigare avsnitt pratat om amorteringskravet.

Har hans profetior slagit in? Vad har hänt sedan sist?

Vi pratar bostadsrättsföreningar och hur ekonomin påverkas beroende på hur belånad föreningen är.

Missa inte veckans avsnitt. Du kan spara pengar på att lyssna!

Aug 7, 2018

Vi pratar ekonomi och psykologi i veckans avsnitt.

Varför kan man springa runt halva stan för att hitta ett par löparskor billigt, och samtidigt dra sig för att lägga om bolånen?

Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University och drev tidigare en ekonomiblogg.

1